Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Autós FULL HD fedélzeti kamera

Autós FULL HD fedélzeti  kamera
  • Autós FULL HD fedélzeti  kamera
  • Autós FULL HD fedélzeti  kamera
  • Autós FULL HD fedélzeti  kamera
10 235 Ft

A baleseteket, koccanásokat mindenki igyekszik elkerülni, nem kevésbé a gyorshajtást  vagy legalábbis az attól való lebukást

Bárhogyan is legyen nem árt, ha beszerzel egy ilyen fedélzeti kamerát, hiszen számos esetben segíthet neked tisztázni az eseményeket, netán elkerülni a jogtalan bírságot!

Tulajdonságok:

Videó felvétel / fényképkészítés

Nappali és éjszakai rögzítési mód

Memória kártya: 32 GB-ig támogat SD kártyát, nem tartozék

3.0" TFT kijelző

270 fokban forgatható a készülék

720p felvétel, műanyag lencse, 90 fokos optikával

Video formátuma: AVI

Energiaforrás: újratölthető akku vagy hálózati/autós töltő.

Csomag tartalma:

1 db HD Car Camcorder autós kamera

1 db tartókonzol

1 db szivartöltő

Unknown ImageUnknown ImageUnknown Image
 
    

A kamera egyszerűen telepíthető és üzemeltethető, bárki könnyedén kezelni tudja. Vezetés közben folyamatos kép- és hangfelvételt készít. Egy esetleges balesetnél, vagy incidensnél mindent rögzít, és bizonyítható vele ki volt a hibás az adott szituációban. A készülék rögzíti a menet közbeni eseményeket, amit egy SD kártyára (32 GB-ig bővíthető) ment, amelyet könnyedén a számítógépedre, vagy laptopodra másolhatsz, de AV out csatlakozója révén közvetlenül TV-re is kötheted.

Az erős tapadókoronggal a kamerát könnyen a szélvédőre szerelheted és kiváló minőségű felvételt készíthetsz vele. A gépkocsi indításakor a készülék automatikus bekapcsol és folyamatosan rögzíti a pillanatokat.  Ráadásul a kamera időbélyeggel látja el a felvételeket, így tökéletes bizonyítéka lehet egy karambolnak, koccanásnak! Ez a többfunkciós felvevő HD minőségű videót készít, de használhatod lejátszóként, hangrögzítőként (diktafon funkció), és beépített akkuja révén fényképezőgépként is! . Az éjjellátó funkciónak köszönhetően teljes sötétben is képes fekete-fehér felvételt készíteni a megvilágítási távolságig! 

Webáruház készítés