Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Érintésmentes infra hőmérő, lázmérő

-38%
Érintésmentes infra hőmérő, lázmérő
  • Érintésmentes infra hőmérő, lázmérő
  • Érintésmentes infra hőmérő, lázmérő
7 935 Ft 
4 950 Ft
Kezdete: 2024.03.01   A készlet erejéig!

Érintésmentes infra hőmérő, lázmérő

 

Infravörös homlok hőmérő / lázmérő. Érintés nélkül, gyorsan, pontosan és biztonságosan méri a testhőmérsékletet. A lázmérőt a homlokra kell irányítani, majd gombnyomásra egy szempillantás alatt megméri az ember lázát.

 

1 mérés = 1 másodperc érintésmentesen.

Ha minden rendben van, akkor a kijelzője zöld háttérszínben mutatja a testhőmérsékletet. Hőemelkedés esetén narancssárgára vált a kijelző, míg láz esetén pirosra, és pittyegni is fog.

 

Kisgyermekes családoknak ez az érintés nélküli homloklázmérő pedig szinte elengedhetetlen. Eddig egy kisebb hőemelkedéssel vagy akár lázzal járó betegség esetén, ha meg akartuk mérni a bébi lázát, akkor ehhez fel kellett ébreszteni a picit. Viszont egy ilyen lázmérővel már nem szükséges, hiszen akár álmában is megmérhetjük a testhőmérsékletét. Nyugodtan aludhat papa, mama, baba egyaránt.

 

De ellenőrizhetjük a baba fürdővizét, vagy éppen a főzelékét is, nehogy túl forró legyen neki. Nem beszélve a kakaójáról, tejcsijéről vagy tápszeréről. Ha van otthon egy ilyen érintésmentes hőmérő, akkor nem fogjuk többet megégetni a száját, az biztos.

 

Kezelését bárki 2 perc alatt elsajátíthatja:

A Mérőgomb megnyomásával kapcsolja be.

Bekapcsolás után a lázmérő azonnal használatra kész, és kijelzője a környező hőmérsékletet mutatja.Állítsa be a lázmérőt testhőmérséklet-mérésre.5-15cm távolságból irányítsa azt a csupasz homlokra, majd nyomja meg a Mérőgombot.A lázmérő pittyeg egyet, miután elkészült a méréssel - kb. 1 másodperc.A lázmérő kijelzője pirosra vált, és folyamatosan pittyeg, ha erős lázat mért.10 másodperc tétlenség után a lázmérő automatikusan kikapcsol.2 db AA elemmel működik, amely mintegy 40.000 mérést tesz lehetővé. A testhőmérsékleten túl tárgyak felületi hőmérsékletének mérésére is alkalmas.

Webáruház készítés