Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Fémházas fókuszálható zseblámpa usb töltéssel

-40%
Fémházas fókuszálható zseblámpa usb töltéssel
  • Fémházas fókuszálható zseblámpa usb töltéssel
  • Fémházas fókuszálható zseblámpa usb töltéssel
11 385 Ft 
6 785 Ft
Kezdete: 2024.03.12   A készlet erejéig!

Kis méretű, teljesen fém házas elemlámpa, ami zsebben is kényelmesen elfér. USB csatlakozóján keresztül tölthető, mely a lámpa hátulján található védőkupak alatt kapott helyet. Beépített visszajelző ledjének köszönhetően azonnal láthatjuk mikor eszközünk teljesen feltöltött.

FÉNYERŐ ÉS OPTIKA
A lámpába épített T6 a cree ledek legújabb generációja, ami prémium minőséggel és olyan hatalmas fényerővel rendelkezik ami mellett más típusú ledes megoldások fénye eltörpül. Ahogy a cree ledektől megszokhattuk, természetesen ez a modell is jól látható jégfehér fényt bocsájt ki. Ráadásul a T6-os led gond nélkül képes 200-250 méteres távolságba jól látható fényt leadni. A led élettartama magas: még napi szintű több órás használat esetén is, akár 8-10 évet is kibír anélkül, hogy érzékelhető romlás következne be az általa kibocsátott fény erejében.

Fénye fókuszálható, vagyis a led és a lencse közti távolság állítható, ezáltal könnyedén skálázható a kibocsátott fénynyaláb átmérője. Ez azért különösen hasznos, mivel így igény szerint tetszőlegesen skálázhatjuk lámpánk fényét: a koncentráltan egy pontra való világítástól, a nagyobb területet lefedő szórt fényig.

Ennél a típusnál a fókusztávolságot az optika kihúzásával / betolásával fokozatosan, gyorsan és egyszerűen szabályozhatunk.

A LÁMPA FELÉPÍTÉSE
Erős fém lámpateste CNC géppel került kialakításra, így ellenáll a külső behatásoknak, a nagyobb ütődéseket is könnyedén elnyeli. Masszív felépítése és gumi tömítései miatt nemcsak eső és pára, de egyben por és ütésálló.

A gyártásnál használt professzionális ragasztási és hegesztési technikákat alkalmaztak, így a lámpa, és az összeszerelés minősége sem hagy kívánnivalót maga után. Az illesztések precíz kialakításúak, azok nem lötyögnek, a tömítések is kiválóan tartanak.

Rozsdamentes fém optikája elsőosztályúan védi a beépített ledet és a lámpa lencséjét, megkímélve őket az ütésektől és egyéb környezeti behatásoktól.

ÁRAMELLÁTÁS
A termék beépített Li-ion akkumulátorral rendelkezik, így azonnal a töltőre csatlakoztatható. Lámpánk ezáltal sokkal kényelmesebben használható: ha lemerül, elég egy USB aljzathoz csatlakoztatni. Az akkumulátor gyorsan, körülbelül 3-4 óra alatt teljesen feltölthető, melyet a lámpába épített visszajelző lednek köszönhetően azonnal láthatunk.

Több funkciós, melyek között a bekapcsoló gombbal válthatunk:

erős fény
normál fény
gyors villogás
Amennyiben nincs a maximális fényerőre szükség, érdemes a normál (energiatakarékos) üzemmódra váltani, ezzel is növelve a lámpa üzemidejét.

Webáruház készítés