- Akciók
- KERÍTÉSEK, DRÓTHÁLÓK, VADHÁLÓK
- SZŐLÉSZET, BORÁSZAT, TÁMRENDSZEREK +
- ÜVEGEK, HORDÓK, TARTÁLYOK
- METSZŐOLLÓK, ÁGVÁGÓK, KIEGÉSZÍTŐK +
- TÓ, KÚT, ÖNTÖZÉSTECHNIKA +
- VIRÁGCSERÉP, VIRÁGLÁDA, VIRÁGFÖLD, KIEGÉSZÍTŐK
- NÖVÉNYVÉDELEM, ROVARVÉDELEM
- MÉCSESEK, GYERTYÁK
- TETŐFEDÉS +
- ÉPÍTKEZÉS, FELÚJÍTÁS +
- GIPSZEK, GLETTEK, PROFILOK, VAKOLATOK
- VILÁGÍTÁS TECHNIKA
- MUNKARUHÁK, KESZTYŰK, SISAKOK, MUNKAVÉDELEM, +
- BÚTOR, LAKBERENDEZÉS +
- OTTHON ÉS KERT +
- FAGYVÉDELEM
- ZÁRAK, LAKATOK, KÖTÖZŐK
- ISKOLA, TÁSKÁK, ÍRÓSZEREK +
- SZÉPSÉGÁPOLÁS ÉS EGÉSZSÉG +
- SPORT ÉS FITNESS +
- KONYHAI KIEGÉSZÍTÓK +
- HÁZTARTÁSI ESZKÖZÖK +
- TÁROLÓK, DOBOZOK, KOSARAK
- EGYÉB
- EDÉNYEK +
- SÜTÉS +
- SZEZONÁLIS +
- PÁLINKAFŐZÉS, BOR-SÖR KÉSZÍTÉS +
- BEFŐZÉS - DISZNÓVÁGÁS +
- BOGRÁCSOK +
- GRILL +
- PRÉMIUM TERMÉKEK
- GÉPEK, TARTOZÉKOK, KIEGÉSZÍTŐK +
- VÁGÓKORONGOK, CSISZOLÓKORONGOK, DRÓTKORONGOK +
- KÉZISZERSZÁMOK +
- CSAVAROK +
- ANYÁK +
- ALÁTÉTEK, BIZTOSÍTÓ GYŰRŰK +
- MENETES RUDAK, FOGÓPÁROK, ÁSZOKCSAVAROK +
- POPSZEGECSEK, HÚZÓSZEGECSEK +
- KÖTŐELEMEK +
- GIPSZKARTON FÜGGESZTŐK
- HUZALSZEGEK
- MENETMETSZŐK
- KÁBELKÖTEGELŐK
- FÚRÓ SZÁRAK, MARÓ SZÁRAK
- FÚRÓKÉSZLETEK
- KÖRKIVÁGÓK
- FŰRÉSZLAPOK, KÉZI, GÉPI
- DUGÓKULCSOK, CSILLAG-VILLÁSKULCSOK +
- FESTŐ, BURKOLÓ, KŐMŰVES SZERSZÁMOK +
- TŰZŐGÉPEK, KAPCSOK, SZÖGBELÖVŐK
- AKKUMULÁTOROK, TÖLTŐK
- SZERSZÁMKÉSZLETEK
- SZIVATTYÚK
- MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK
- PORSZÍVÓK, TARTOZÉKOK
- DEKOPIR FŰRÉSZLAPOK
- RAGASZTÓ, TÖMÍTŐ, SZILIKON
- KEMPING, TÚRÁZÁS
- VADÁSZAT, MILITARY, HORGÁSZAT
- PARTIK
- STRAND
- JÁTÉK+
- MŰSZAKI CIKK +
- AUTÓ, MOTOR
- KERÉKPÁR, BICIKLI
- MOBILTELEFON, GPS, PDA TARTOZÉKOK
- VILLANYPÁSZTOR ÉS KIEGÉSZÍTŐI
- HÁZIÁLLAT +
- RÁGCSÁLÓK, ROVAROK
- AJÁNDÉKTÁRGYAK
Hólabda fánk sütőforma
Hólabda fánk sütőforma
-
Anyaga: ónozott lemez
Mérete: 29 cm a teljes hossza, 7 cm átmérőjű a labda forma
Súlya: 69 g
Használható: olajban való sütéshez
Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát.
Ajánljuk: ünnepekre, karácsonyra, szülinapra, sütemény készítéséhez
Hozzávalók:
5 tojás sárgája
1 egész tojás
csipet só
1 kávés kanál porcukor
½ dl száraz fehérbor
1 evőkanál tejföl
annyi liszt, amennyit a tészta fölvesz
porcukor
Elkészítés
A hozzávalókból – a porcukor kivételével – tésztát gyúrunk, amit deszkán vékonyra nyújtunk. Négyzeteket vágunk belőle, melyekbe derelyevágóval bemetszéseket készítünk. Fontos, hogy a négyzet egyben maradjon. Minden második csíkot megemelünk, és ügyesen gömböt formálunk. A formázott gömböt belehelyezzük a formába, a két végét összefogjuk, és forró, bő zsiradékban kisütjük. Miután kivettük a kanálból a tésztát, még melegen porcukorba forgatjuk.