Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Intelligens pulzus-, vérnyomás- és véroxigénszintmérő okoskarkötő

Intelligens pulzus-, vérnyomás- és véroxigénszintmérő okoskarkötő
  • Intelligens pulzus-, vérnyomás- és véroxigénszintmérő okoskarkötő
  • Intelligens pulzus-, vérnyomás- és véroxigénszintmérő okoskarkötő
  • Intelligens pulzus-, vérnyomás- és véroxigénszintmérő okoskarkötő
7 935 Ft

Pulzus-, vérnyomás- és véroxigénszintmérő okoskarkötő, ami Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis a WearFit alkalmazás segítségével. Az okoskarkötő OLED kijelzőjéről számos, olyan hasznos adat olvasható le, mint a napi megtett lépések, távolság és elégetett kalóriák száma.


Legyen szó sétáról, edzésről, egészségről vagy alvásról, a karpánt folyamatosan rögzíti az adatokat, melyet okos telefonunkon megtekinthetünk a fitness app-on keresztül. A megtett lépések mellett a pulzusunkat és az elégetett kalóriákat is nyomon követhetjük a készülék segítségével, valamint kiemelkedő funkciója a vérnyomásmérés és újdonságként a színes OLED kijelző.
Emlékeztető és figyelmeztető funkciók: beállítható emlékeztető időponttal, tétlenség figyelővel, bejövő hívásértesítéssel és elvesztési valamint készülékkeresési funkciókkal teszi könnyebbé a mindennapokat. A cserélhető karpánt kiváló minőségű szilikonból készült.


Szokták mondani, hogy a XXI. század legnagyobb értéke az adat és az információ. Az okosóráktól meg tudunk minden adatot és információt, ami a minket körülvevő világról szól. De mi a helyzet Velünk? Hiszen mi magunk is megszámlálhatatlan információt és adatot cipelünk magunkon nap mint nap, és egy okoskarkötő ezeket az adatokat számolja meg – minden nap.
Egy okoskarkötő nem csak arra alkalmas, hogy sportolás közben mérd teljesítményed és a hatékonyságod – első sorban nem erre jó. A legkiválóbb előnye, hogy tudod mérni mindennapi tevékenységed és aktivitásod, valamint heti/havi szinten tudod figyelni biojeleidet és fel tudod mérni, hogy mit kell tenned azért, hogy egészségesebben élj. Folyamatosan követi, pulzusodat, vérnyomásodat, véroxigén szintedet, elégetett kalóriáidat, naponta megtett távolságot és lépésszámot, figyeli az alvásminőséged, értesít folyadék bevitelre vagy gyógyszer bevételre, valamint emellett a “klasszikus” okos funkciókat sem hagyja el, értesít ha hívást vagy SMS-t kapsz.


Pulzusmérés
Az okoskarkötő hátoldalába integrált optikai szenzor segítségével mérhetjük meg pulzusszámunkat – ezt a mérést a karkötő kijelzőt megérintve elindíthatunk, kb. 10-15 mp szükséges a mérés elvégzéséhez, az eredményre a gyártó 98%-os pontosságra vállal garanciát.
Vérnyomás mérés
A WearFit F1 Plus rendelkezik vérnyomásmérő funkcióval is, melyet a karkötő Hgmm-ben ad meg. A vérnyomásméréshez felcsatolás után el kell fordítanunk a karkötőt úgy, hogy az optikai szenzor a csuklónk belső részén legyen, majd az erek megvilágításával és letapogatásával méri a vérnyomásunkat. Az eredményre a gyártó 95-96%-os pontosságra vállal garanciát – lényeges a nyugalmi állapot, a kar szívmagasságban tartása, illetve érdemes a készüléket a csukló belső felére fordítani.
Véroxigén mérés
A készülékkel véroxigénszintünket is tudjuk követni, mely eredményre a gyártó 95-96%-os pontosságra vállal garanciát.
IP67 por- és vízállóság
Rövid ideig, max 30 percig történő vízbemerítést bír a szigetelés, kimondottan úszáshoz és fürdéshez/zuhanyzáshoz nem ajánljuk, de minden további nélkül kibírja a napi rutinnal járó behatásokat, mint kézmosás, mosogatás (max 30 fokos vízhőmérsékletig), vagy ha elkap egy felhőszakadás.


Funkciók:
Színes OLED kijelző
Pulzusmérés – beállítható óránkénti, automatikus mérés
Vérnyomás mérés (Hgmm) – beállítható óránkénti, automatikus mérés
Véroxigénszint mérés – beállítható óránkénti, automatikus mérés
Lépésszámláló
Elégetett kalóriák
Megtett távolság
Pontos idő kijelzés
Alvásminőség figyelő
Rezgő hívás/SMS jelzés, Facebook, Skype, Twitter értesítés jelzése
Aktivitás emlékeztető
Elvesztés figyelmeztetés
Készülék keresési funkció
Stopper
Háttérkép beállítás
Ébresztés
WearFit alkalmazás

Webáruház készítés