TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Nyak és porckorongsérv pihentető párna

-22%
Nyak és porckorongsérv pihentető párna
 • Nyak és porckorongsérv pihentető párna
 • Nyak és porckorongsérv pihentető párna
5 900 Ft 
4 590 Ft
Kezdete: 2021.12.05   A készlet erejéig!

Nyak és porckorongsérv pihentető párna

Egy egyszerűen kezelhető, felfújható eszköz, ami segít kialakítani a gerinc optimális görbületét és megszabadítja azt a ránehezedő nyomástól annak érdekében, hogy elősegítse a nyaki fájdalmakból való egészséges felépülést.

Egy gazdaságos és kényelmes alternatívája a drága kezeléseknek.  Már több fiziológus is ajánlja fizikoterápiás terápiák kiegészítéseként.

A Németországban fejlesztették ki egy ambiciózus céllal; megszabadítani az embereket a nyak és vállproblémáktól egy pénztárcabarát, és kényelmes eszközzel. 

Funkciók:

Javítja a tartást: Ez a tökéletes tartásjavító eszköz azoknak az embereknek, akik gyakran szeretnek olvasni/TV-t nézni az ágyból, vagy akik gyakran használják a számítógépet és az okos telefont. Ez a gyógyászati segédeszköz alátámasztja a nyakat, amíg megemeli az állcsontot. Ezáltal optimális gerinc görbületet hoz létre, ami enyhíti a feszültséget az idegekben.

Azonnali megkönnyebbülés a fájdalom alól: Ez a megfizethető eszköz javítja az izmok, ínak és az idegek oxigénellátását azáltal, hogy növeli a csigolyák és az összenyomódott ízületek közötti teret, és elősegíti a véráramlást. Azonnal érezni fogod a fájdalomtól és a feszültségtől való megkönnyebbülést.

Könnyű és hordozható: Nem számít, hogy éppen merre jársz, kiélvezheted a gerincegyenesítést otthonodban, vagy utazás közben is. Az eszköz puha, könnyű, és elég kicsi ahhoz, hogy beférjen a kézitáskádba, hátizsákodba, vagy bőröndödbe.

Fizikoterapeuták által elfogadott: Sok fizikoterapeuta használja a nyaki nyújtás módszerét, hogy enyhítsék a nyakfájdalmat. Ez az eszköz olyan eredményeket biztosít, melyek összehasonlíthatók a drága kezelések eredményeivel. Élvezze a nyaki nyújtást otthonában, relaxáció közben.

Egyszerűen használható: A lépésről lépésre haladó instrukciók biztosítanak arról, hogy a legmegfelelőbben használhasd a nyaki nyújtó eszközünket.

Hogyan működik?

Ha megfelelően van használva, a NeckMedicinal nyakegyenesítő segédeszköz segít a nyaki izmok lazításában, kiegyenesíti a nyak-, és a vállizmokat, javítja a keringést, tehermentesíti a csigolyákat, és végezetül, megszünteti a fájdalmat, már akár 20 perc leforgása alatt.

Kövesd az alábbiakban található utasításokat, hogy megtanuld, hogyan tudod megszüntetni a nyak-, és vállfájdalmat 5 egyszerű lépésben.

- Tedd az eszközt a nyakadba úgy, hogy a levegőpumpa a baloldalra essen, és csatold be a tépőzárakat. 

- Ahhoz, hogy felfújd az eszközt, elsőnek fordítsd el a leengedő szelepet, amit a pumpánál találsz, és forgasd az óramutatójárásának megfelelően, hogy elzárd a szelepet.

- Fordítsd lefelé a kapcsolót a légszabályzón, hogy kinyíljon a levegő cső.

Most nyomd meg a pumpát többször, amíg el nem éred a kívánt szilárdságot.

- Amikor elérted a kívánt állapotot, forgasd a kék kapcsolót felfelé a légszabályzón, így a levegő nem fog azonnal távozni a NeckMedicinal nyakgyógyászati eszközből.

Az első eredmények elérése érdekében, napi 1-3 alkalommal 15-30 perc használat javasolt.

Komoly nyakproblémáim vannak. Használhatom a nyaknyújtó eszközt?

Kerüld a nyak nyújtását, ha a következő problémák egyikétől szenvedsz:

 

 • ízületi gyulladás
 • műtét utáni segédeszközök esetén, mint például csavarok a nyakadban
 • friss törés vagy sérülés a nyakirészen
 • ismert tumor a nyakirészen
 • csont fertőzés
 • karotisz vagy vertebrális artériák záródása vagy problémája
 • csontritkulás
 • nyaki instabilitás
 • gerinctáji hipermobilitás

 

Ha érintett vagy a fent említett, vagy más komoly nyaki problémák egyikében, mindig kérd ki kezelőorvosod véleményét a nyaknyújtó segédeszköz használatáról.

Termék barna színű

Webáruház készítés