Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


VEZETÉK NÉLKÜLI WIFI IP HD KAMERA ÉJJELLÁTÓ 360°

-26%
VEZETÉK NÉLKÜLI WIFI IP HD KAMERA ÉJJELLÁTÓ 360°
  • VEZETÉK NÉLKÜLI WIFI IP HD KAMERA ÉJJELLÁTÓ 360°
  • VEZETÉK NÉLKÜLI WIFI IP HD KAMERA ÉJJELLÁTÓ 360°
  • VEZETÉK NÉLKÜLI WIFI IP HD KAMERA ÉJJELLÁTÓ 360°
19 435 Ft 
14 375 Ft
Kezdete: 2024.02.12   A készlet erejéig!

Nagy felbontású okos IP kamera, mellyel éjjel is tökéletesen láthatja, hogy mi történik a megfigyelt területen a beépített infra ledeknek köszönhetően. Okostelefonról és tabletről a világ bármely pontjáról elérhető és távolról forgatható ez biztonsági kamera. Vízszintesen 360 fokban míg függőlegesen 90 fokban tudja forgatni tableten vagy telefonon keresztül. A kamera mikrofonjának segítségével folyamatosan hallhatja ami a megfigyelt területen történik valamint a biztonsági kamerán keresztül beszélni is tud. Hangszórója segítségével az ön hangját is kifogástalanul hallani fogják.

Ez az IP kamera képes a felvételeket rögzíteni a behelyezhető max 64 GB-os Micro SD kártyára vagy pendrivera (nem tartozék, az eszköz kártyafoglalattal nem rendelkezik, csak USB bementtel, memóriakártyára egy USB adapter segítségével rögzíthetünk)
Felhő alapú tárolásra is van lehetőség (előfizetés függvényében). Fotókat és videókat készíthet vele, melyek az ön telefonjára mentődnek el.
Az internethez WIFI-n keresztül csatlakozik, így okostelefonunkkal könnyedén rácsatlakozhatunk. Ingyenes és pofon egyszerűen telepíthető applikáció IOS és Android rendszerekhez, mely a használati útmutatón szereplő QR kód leolvasásával telepíthető.
Mozgásérzékelés, riasztási üzenet: A kamera egyszerűen beállítható, hogy érzékelje a mozgást és erről értesítést küldjön az ön által kijelölt eszközre, valamint automatikusan lefotózhatja a riasztást kiváltó mozgó objektumot
Ciklikus rögzítés: Ha a memóriakártya megtelt, önnek nincs semmi dolga, a készülék elkezdi felülírni a fájlokat a legrégebbiektől indulva
Távolról is elérhető: Internet alapon a világ bármely pontjáról könnyen elérhető így könnyen bármikor benézhet a megfigyelt területre.
Műszaki adatok:

Modell: CF-32-23Y-19Y200
Kép méret: 1080p
Tömörítés: Smart H.2650
Mozgásérzékelés: igen
Képrögzítés: igen
Kép elforgatás: igen
Mikrofon: igen
Hangszóró: igen
Videó méret: 2.5GB/nap (16GB méretű TF kártyával kb. 6 napnyi rögzítés lehetséges)
Videó mentés: TF kártya / felhő
Visszajátszás: igen
Riasztás: Video push értesítés
Átviteli mód: intelligens P2P
Éjjellátás: igen
TF kártya: maximum 64GB (nem tartozék)
WIFI: igen
Újraindítás (reset): igen
Tápellátás: DC 5V 1.5A
Lencse: 3.6mm
Méret: 90*90*125mm
A csomag tartalma:

1 x Vezeték nélküli WiFi IP kamera
1 x DC 5V 1.5A Hálózati adapter
1 x USB töltő- és adatkábel
1 x Tartó
1 x Csavarok

Webáruház készítés